Kledingverhuur de Bonte koe

Het is weer de tijd van de zomerfeesten! (Klik hier voor meer informatie en inspiratie)

Zo rond mei maken de eerste dorpen zich weer klaar voor de jaarlijkse zomerfeesten.

Die ene week in het jaar worden straten versierd, komt de kermis naar het dorp en gaat iedereen los in de feesttent.

Een mooie traditie, die vaak al eeuwen terug gaat.

Voor ons als kledingverhuurbedrijf zijn we uiteraard ook altijd blij met deze feesten. Vaak al in de winter komen er besturen van zomerfeesten bij ons om ideeën op te doen en te overleggen over specifieke thema-avonden. Wij denken dan ook altijd graag mee en hebben er dan ook zeker geen moeite mee als het bestuur voor die tijd in passende kleding alvast een foto bij ons komt maken.

De laatste jaren zien we als thema vaak voorbij komen: vout feest, Oktoberfesten, disco, jaren 70, cowboy en indianen, Chinees, P feesten (dus kom als iets wat begint met de letter P pooier,piet, piloot, pony of misschien Pipo) schots of historischekleding wat gedragen wordt die avond.

Een beetje dorp heeft uiteraard ook een mooie bonte stoet aan versierd wagens. Daarvoor kunt u bij ons vast de juiste kleding vinden of juist inspiratie opdoen.

Dus heeft een een zomerfeest of is die in aankomst en u heeft inspiratie nodig. Kom gerust langs! Wij helpen jullie graag.

Met ruim 25.000 verkleedklederen op voorraad is het nagenoeg onmogelijk om alles op onze internetsite te tonen. U vindt daarom een impressie van hetgeen u bij ons mag verwachten.

Natuurlijk helpen wij u graag met uw specifieke zoekopdracht. Twijfel niet en neem contact op via ons formulier of bel ons: 06-19998921.

Huurprijs per dag

Reguliere huur volwassen € 17,50 vanaf
Kinderen € 12,50 vanaf
Dickens € 25,- vanaf
Smokings € 45,- vanaf
Kinder smokings € 25,- vanaf
Histrorische kleding € 25,- vanaf
Zwarte pietenpakken € 15,- vanaf
Sinterklaaskostuum € 50,- vanaf
Dierenpakken € 15,- vanaf
Kertsmankostuum € 35,- vanaf


Borg: wij hanteren geen borg maar vertrouwen op uw moraliteit. Reserveren: is mogelijk, bel ons gerust.